MAGAZINES EN BROCHURES

Happy Books

Heb je een vernieuwend idee voor een magazine OF wil je een mooie brochure over je bedrijf? Happy Books zorgt voor een professioneel ontwerp en opmaak. En we werken steeds met veel gedrevenheid en goesting. En dat uit zich in onze ontwerpen.

 

Na een verkennend gesprek kijken we wat de belangrijkste punten zijn voor uw project. Wat is uw boodschap? Wat mag zeker opvallen en wat is minder belangrijk? Levert u teksten en fotomateriaal zelf aan of schakelt u daar Happy Books voor in? Gaat u met sponsoradvertenties werken al dan niet?...

 

Met al deze informatie hebben we alvast de bouwstenen voor een opmaak.

 

Opmaak

Voor de lay-out baseren we ons op een bepaalde grid en stijl. We bepalen samen het kleurgebruik, en bekijken welk lettertype -en grootte we hanteren voor titels en leestekst. Eens goedgekeurd, worden een aantal pagina’s van uw magazine of brochure opgemaakt in twee van elkaar verschillende drafts. Dan maken we in overleg een keuze over welke grafische weg we gaan inslaan.

 

Drukwerk

Happy Books begeleidt met plezier ook mee het drukproces in samenwerking met de kwaliteitsdrukkers uit ons netwerk, zodat uw magazine er top notch uit zal zien. Happy Books staat immers steeds garant voor een onberispelijke afwerking.